Eten & Drinken

Maak uw ervaring compleet met een van onze arrangementen!


Tijdens het spel

Het is mogelijk om een drankje te drinken tijdens het spelen van een Escape Room of Abdij Game. In samenwerking met Brouwerij Rolduc bieden we jullie onder andere een aantal heerlijke speciaalbieren. Uiteraard is er ook koffie, thee en frisdrank beschikbaar.

Daarnaast is het mogelijk om bij de Abdij Game Pater Jardinius een lunchpakketje toe te voegen voor €9,95 per persoon:
In het lunchpakket zit voor iedereen 1 croissant, jam, 2 belegde broodjes, een gekookt eitje en een stuk handfruit. Daarnaast kun je bij het passeren van de Receptie een koffie of thee halen in de koffielounge.

Bij Abdij Rolduc

Voor en na het spel bent u van harte welkom bij Abdijhotel Rolduc om nog even te borrelen, lunchen of dineren. Daarbij heeft u bijvoorbeeld de volgende keuzes:

  • Koffie met appeltaart (€4,95 p.p.)
  • Diverse borrelplanken (v.a. €8,50)
  • Chef's Lunchmenu (€29,95 p.p.)
  • Diner Menu van de Chef (€39,95 p.p.)

De actuele menukaarten van Brasserie de Kanunnik en de Kloostertuin vindt u terug op de website van Abdijhotel Rolduc. Wij reserveren graag een tafel voor u*. Neem voor inhoudelijke vragen contact op met Abdijhotel Rolduc.

Telefoon: (+31) 045 - 5466888
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres: Heyendallaan 82, 6464EP Kerkrade

Iets verder weg, maar net zo lekker!

Vindt u het niet erg om nog een keertje in de auto te stappen en naar een andere locatie te gaan? Dan raden we de onderstaande plekken aan, allemaal makkelijk bereikbaar!

De Wieetsjaf

In het centrum van Kerkrade op de Markt vindt u dit gezellige eetcafé. Voor de actuele menukaart kijkt u op de website van De Wieetsjaf. We reserveren graag een tafel voor u*. Neem voor inhoudelijke vragen contact op met De Wieetsjaf.

Telefoon: (+31) 045 - 8888542
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres: Markt 49, 6461 ED Kerkrade

Brasserie Nieuw-Ehrenstein

Aan de rand van De Cranenweyer vindt u deze mooie brasserie, waar u terecht kunt voor uw lunch en diner. Voor de actuele menukaart kijkt u op de website van Brasserie Nieuw Ehrenstein. We reserveren graag een tafel voor u*. Neem voor inhoudelijke vragen contact op met Brasserie Nieuw Ehrenstein.

Telefoon: (+31) 045 - 2301550
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres: Nieuw-Erensteinerweg 5, 6468 PD Kerkrade

Restaurant Felice

Een Italiaans restaurant met passie voor smaak en kwaliteit, zij serveren dagverse gerechten uit eigen Italiaanse keuken. Voor de actuele menukaart kijkt u op de website van Restaurant Felice. We reserveren graag een tafel voor u*. Neem voor inhoudelijke vragen contact op met Restaurant Felice.

Telefoon: (+31) 045 - 8880267
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres: Niersprinkstraat 33, 6461AN Kerkrade

* We reserveren graag een tafel voor u: dit doen we als service. Standaard gaan we er vanuit dat u de rekening in het restaurant ter plekke voldoet. Indien u één rekening wenst voor de gehele dag, rekenen we 5% toeslag over de arrangementswaarde. Wij brengen dan de gehele dag in rekening en hanteren een betaaltermijn van 14 dagen na factuurdatum.

www.Codemonsters.nl

Escape Room Kerkrade

Heyendallaan 64

6464 EP Kerkrade
Hoeve Zuid - Abdij Rolduc
(+31) 045 209 2007

© 2015 - 2021