Escape Room Kerkrade

Al eeuwenlang dwalen er mensen door de Abdij Rolduc. De paters en zusters verdwijnen stilletjes aan, maar enkelen stellen hun kamers open om die door jullie te laten bezoeken. Lijkt het u iets om te ontsnappen uit één van de kamers van een eeuwenoude Abdij? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Reserveer nu een Escape Room!

Openingstijden

We zijn geopend van dinsdag tot en met zondag tussen 10:00 en 23:00 uur en u kunt alleen terecht na een bevestigde reservering. U kunt ons altijd een verzoekdatum sturen, dan kijken we naar de mogelijkheden op de door u gekozen datum.
We willen nogmaals benadrukken dat het niet mogelijk is om zonder afspraak langs te komen voor zowel de Escape Room als ook voor informatie of marketing.

Neem contact met ons op.

Missionaris Albèrt

Na jaren van reizen vond Missionaris Albèrt het wel welletjes, hij ging met pensioen. Toch blijft het kriebelen om te gaan reizen en daarom wil hij er weer op uit trekken! Kom jij ontdekken wat hem tegenhoud?

Deze kamer is te spelen met 3-8 personen en zelfstandig te spelen vanaf 14 jaar!

Kan deze Escape Room ook alleen of met z'n tweeën gespeeld worden?
Nee, vanwege het aantal opdrachten en de moeilijkheidsgraad moet je minimaal met z'n drieën zijn!

Reserveer!

Pater Aegidius

Pater Aegidius is met de noorderzon vertrokken en heeft zijn geliefde zolder verlaten achtergelaten. Kom jij ons helpen zijn goed verborgen geheim terug te vinden?

Deze kamer is te spelen met 9-16 personen en zelfstandig te spelen vanaf 14 jaar!

Gaan we echt met z'n allen in één ruimte? Ja, u speelt als team deze Escape Room, maar u begint wel in 2 groepen. Op deze manier wordt het plezier, de teambuilding en het spel gewaarborgd en wordt de chaos beperkt!

Reserveer!

Geopend van dinsdag tot en met zondag van 10:00 tot 23:00 uur.
E-mail    |    Telefoon: 06 10 46 48 70
Heyendallaan 64, 6464 EP Kerkrade
(In de Hoeve van Abdij Rolduc)

Home | Escape Rooms | Reserveren | Tarieven | Contact | Arrangementen | Partners