Arrangementen

Hieronder vindt u onze arrangementen, variërend van een kloosterlunch of 3-gangendiner tot een rondleiding door de prachtige Abdij Rolduc. U kunt onze arrangementen boeken via het contactformulier.

De bedragen die bij de arrangementen vermeld worden zijn per persoon en zijn een toeslag op de tarieven voor de Escape Room. Bent u op zoek naar onze tarieven? Kijk dan even op onze Tarievenpagina.

Plato &nbsp&nbsp&nbsp&nbsp~&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp vanaf €7,50

Plato     ~     vanaf €7,50

Breng een bezoek aan 't Beerjaat' van het Brouwgilde Abdij Rolduc Anno 2013 en kom meer te weten over het brouwproces! Daarnaast proeft u 2 heerlijke biertjes!

Reserveer!

Embrico &nbsp&nbsp&nbsp&nbsp~&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp €11,50

Embrico     ~     €11,50

Deze Kloosterlunch bestaande uit een dagsoep en een sandwich naar keuze is perfect tussen een wandeling in het Bosquet van de Abdij en het spelen van de Escape Room!

Reserveer!

Ailbertus &nbsp&nbsp&nbsp&nbsp~&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp €22,50

Ailbertus     ~     €22,50

Dit heerlijke arrangement kan zowel 's middags als 's avonds genuttigd worden. Het bestaat namelijk uit een drankje t.w.v. maximaal €4,50 met een borrelhapje en vervolgens de keuze uit 3 hoofdgerechten: een Kanunnik Burger, een lekker stukje Verse Vis of een mooi bord Ravioli.

Reserveer!

Melchioris &nbsp&nbsp&nbsp&nbsp~&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp €27,50

Melchioris     ~     €27,50

Laat u verrassen door de chef met een heerlijk driegangendiner bestaande uit het voor-, hoofd- en nagerecht van het weekmenu van Kloosterbrasserie de Kanunnik.

Reserveer!

Winandus &nbsp&nbsp&nbsp&nbsp~&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp €7,25

Winandus     ~     €7,25

Even naborrelen na de Escape Room? Bij dit arrangement proeft u een heerlijk abdijbier, fruitige wijn of een frisje met daarbij een bittergarnituur.

Reserveer!

Adelbert     &nbsp&nbsp&nbsp&nbsp~&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp    €18,50

Adelbert     ~     €18,50

Geniet u liever van een heerlijke High Tea met sandwiches, snuisterijen en verschillende soorten thee? Dan is ons arrangement Adelbert een goede keus!

Reserveer!

Rode-le-Duc &nbsp&nbsp&nbsp&nbsp~&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp vanaf €3,–

Rode-le-Duc     ~     vanaf €3,–

Bent u benieuwd naar de geschiedenis van de Abdij Rolduc? Wilt u meer weten over de stichter Ailbertus en de Augustijner Koorheren? Wat deden de eerste Hertogen van Limburg op Rolduc? Waar werd de eerste steenkool ontgonnen? Laat u aan de hand van een gids gedurende anderhalf uur meenemen in het imposante verleden en kom op plekken waar normaal geen toegang is.

Reserveer!

Franciscus &nbsp&nbsp&nbsp&nbsp~&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp vanaf €12,50

Franciscus     ~     vanaf €12,50

Met ons Franciscus arrangement vergadert u een dagdeel, inclusief koffie en thee, voor slechts €12,50 per persoon! Wenst u liever langer te vergaderen of bijvoorbeeld een lunch of diner toe te voegen aan de teambuildingsdag? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Reserveer!

Overig

Overig

Wenst u liever een buffet of vraagt u zich af of uw idee ook mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op.

Reserveer!

Geopend van dinsdag tot en met zondag van 10:00 tot 23:00 uur.
E-mail    |    Telefoon: 06 10 46 48 70
Heyendallaan 64, 6464 EP Kerkrade
(In de Hoeve van Abdij Rolduc)

Home | Escape Rooms | Reserveren | Tarieven | Contact | Arrangementen | Partners